ATM88 Sign Up: Daftar Percuma Dengan ATM88

ATM88 merupakan platform 4D terbesar dan yang paling “trusted” di Malaysia. Anda boleh menggunakan platform ini untuk membeli 4D secara online dengan mudah dan dengan jaminan bahawa kemenangan anda akan dibayar dengan sepenuhnya.

Anda boleh withdraw kemenangan anda masuk ke bank tempatan pilihan anda seperti Maybank, CIMB Bank, Public Bank, RHB Bank dan lain-lain.

Anda perlu mendaftar atau sign up dengan ATM88 sebelum anda dibenarkan untuk mengakses platform mereka. Anda tak perlu risau. Proses sign up dengan ATM88 adalah percuma.

Selepas anda sudah sign up dengan mereka, anda akan diberikan kebenaran untuk mengakses kemudahan-kemudahan yang ada dalam platform ini.

Saya akan terangkan cara untuk mendaftar atau sign up dengan ATM88 di bawah ini.

Step 1

Proses sign up dengan ATM88 sangat mudah. Anda boleh sign up dengan ATM88 di laman web rasmi mereka.

Untuk memudahkan urusan anda, sila klik butang “Sign Up” di bawah untuk mendaftar secara percuma dengan ATM88. Anda akan dihantar ke laman web ATM88 sebaik sahaja anda klik butang di bawah.

Step 2

Selepas anda klik butang “Sign Up” di atas, anda akan dihantar ke page atau laman web seperti yang di tunjukkan atau tertera di bawah.

Anda perlu mengisi semua butiran yang diminta oleh page ini seperti kod negara (MY +60), nombor telefon bimbit anda, nama penuh anda, alamat email anda, kod PIN 6-digit dan password keselamatan untuk digunakan semasa withdrawal.

Anda sudah mengisi semua butiran yang diperlukan?

Ok, jika semuanya dah selesai, klik butang “Sign up and accept”.

Step 3

Selepas anda klik butang “Sign up and accept”, pihak ATM88 akan menghantar SMS ke telefon bimbit anda yang mengandungi kod nombor sebanyak 6-digit.

Anda perlu memasukkan kod 6-digit tersebut di bahagian “Enter Code” di page atau laman web yang ditunjukkan di bawah:

Selepas anda sudah memasukkan kod nombor 6-digit ke dalam bahagian yang disediakan, anda perlu klik butang “Sign Up”.

Anda akan dihantar ke page ini:

Page yang tertera di atas adalah dashboard atau laman utama ATM88 apabila anda login masuk melalui web. Ini menandakan bahawa proses sign up atau pendaftaran anda telah berjaya.

Melalui laman dashboard ini, anda boleh melaksanakan pelbagai aktiviti atau urusan seperti:

  1. Semak result 4D terkini untuk kaunter-kaunter seperti: Magnum, Da Ma Cai, Sports Toto, STC, Sabah 88, Fortune Star, Cash Sweep dan Singapore Pools.
  2. Top-up Cash.
  3. Withdraw Cash.
  4. Enter Games (2D hingga 7D, slot games seperti Mega888, Joker, Crowd Play, 918 Kiss, etc)

Selain daripada akses melalui web, anda boleh juga mengakses platform ATM88 melalui app di telefon pintar anda. Namun begitu, buat masa sekarang, kemudahan app cuma disediakan untuk pengguna telefon bimbit Android. Pengguna iPhone cuma dapat mengakses platform ATM88 melalui browser Safari di telefon bimbit mereka.

Jika anda adalah pengguna telefon bimbit Android, anda boleh klik di sini untuk mendapatkan panduan penuh bagaimana untuk download platform app ATM88 di telefon bimbit anda.