ATM88 Download: Cara Download Platform ATM88

ATM88 adalah platform atau app yang anda boleh guna untuk beli 4D secara online tanpa perlu keluar dari rumah untuk beratur di kedai 4D.

ATM88 boleh diakses atau dimuat turun dengan beberapa cara. Untuk mengakses platform ATM88 ini, anda mestilah mempunyai telefon pintar (Android & iOS). Anda juga perlu mempunyai talian internet yang aktif untuk mengakses platform ATM88 ini.

Saya akan terangkan bagaimana cara untuk download platform ATM88 ini di bawah:

Android

Bagi pengguna Android, anda beruntung kerana anda boleh download aplikasi ATM88 ini terus ke telefon pintar anda. Caranya mudah sahaja.

Step 1

Klik butang di bawah untuk download platform ATM88.

Step 2

Klik butang “Download For Android” seperti gambar di bawah.

Step 3

Klik butang yang saya tandakan seperti gambar di bawah. Kemudian klik “Allow”.

Step 4

Klik “Open” seperti gambar di bawah.

Step 5

Klik Install dan tunggu sehingga proses pemasangan (install) selesai.

Selepas itu, platform atau aplikasi ATM88 anda sudah berjaya dipasang di telefon pintar anda. Anda boleh login dengan menggunakan nombor telefon dan PIN anda.

iOS

Bagi pengguna iOS atau iPhone pula, anda tidak boleh memuat turun aplikasi ATM88 ini terus ke telefon pintar anda seperti Android.

Tetapi jangan risau kerana anda boleh mengakses platform ini dalam versi web.

Caranya mudah sahaja. Sila ikut cara di bawah ini.

Klik butang di bawah untuk login ke akaun ATM88 anda.

Sila login dengan menggunakan nombor telefon dan PIN anda. Anda juga boleh mengakses platform ATM88 dengan menggunakan laptop dan tab dengan cara yang sama ini.

Jika anda belum membuka akaun (Sign Up) ATM88, anda boleh klik butang “Sign Up ATM88” di bawah untuk membuka akaun ATM88.